Marko Tejić

Košarkaši Spartak Office shoesa u subotu, 10. februara od 19:00 časova dočekuju ekipu Zlatibora u okviru Košarkaške lige Srbije. Biće to novi derebi ove dve ekipe koje imaju visoke ambicije kako u domaćem prvenstvu tako i u regionalnoj ABA 2 ligi. 

Utakmicu je najavio Marko Tejić, prvotimac subotičana – Vrlo se dobro poznajemo, igrali smo nedavno u ABA2 ligi u Novom Sadu. Sigurno nas očekuje teška utakmica protiv rivala koji ima kvalitetan napad. Moramo da ih zaustavimo, a za nas bi bilo dobro i da nadoknadimo razliku od 6 poena koliko su poraženi u prvom delu prvenstva na Zlatiboru. Pred nama je pravi derbi kola. 

Trener Vladimir Jovanović ističe kvalitete protivnika –...

detaljnije
Pet, 09.02.2024 - 09:59

Košarkaše Spartak Office shoesa očekuje novi izazov, u okviru petog kola Košarkaške lige Srbije u subotu, 28. oktobra od 19:00 časova dočekuju ekipu Dinamika. Reč je o okršaju dve ekipe sa uvek visokim ambicijama, pa takva tradicija može biti i dobra pozivnica za sve ljubitelje dobre košarke na severu Bačke.

Marko Tejić, prvotimac Subotičana, ističe da je ekipa konačno imala dovoljno vremena da se spremi između dve utkamice što je možda i nedostajalo u prethodnom periodu. – Treba sada da pokažemo reakciju nakon prethodnih poraza i da odigramo jednu dobru utakmicu. Mi svaki meč igramo da pobedimo, bez obzira na to koju ligu igramo. Nije opravdanje, ali smo imali zgusnut raspored, sa malo vremena da se oporavimo kako treba.

Vladimir Đokić...

detaljnije
Čet, 26.10.2023 - 23:32
Custom Search
Subscribe to Marko Tejić