Dado & Dol Magic Crew koncertno promovišu album „Naživo iz teatra“

Pon, 12.02.2024 - 09:38 -- darko.kovacevic
Dado & Dol Magic Crew - Živ sahranjen - (Official Video, 2023)
Dado & Dol Magic Crew - Živ sahranjen - (Official Video, 2023)

Posle beogradske promocije, bend Dado & Dol Magic Crew najavljuje promociju novog albuma „Naživo iz teatra“ u svom gradu, u Subotici za 15. februar u 19.30h u pozorištu Kostolanji Deže (Trg žrtava fašizma br. 5)

Ovog puta, u pitanju je koncertna promocija na kojoj će bend odsvirati svih 10 pesama sa albuma, uz ozbiljnu koncertnu produkciju.

Posle koncerta, u holu pozorišta, publika će biti u mogućnosti da kupi CD po promotivnoj ceni i da se druži sa bendom. Ulaz je besplatan.

Bend Dado & Dol Magic Crew dolazi sa krajnjeg severa naše države, iz Subotice, a nastao je krajem 2022. godine. Bend je sačinjen od iskusnih muzičara: Damir Dado Dolmagić (pevač i gitarista), Zoran Dukić (gitarista), Mario Borenović (bubnjar) i Robert Garai (bas gitarista). Album „Naživo iz teatra“ snimljen je uživo na sceni pozorista u Bačkoj Topoli. Autor tekstova, muzike i aranžmana je Damir Dado Dolmagić. Mix zvuka na izdanju je radio Viktor Kesler (Studio Kesler). 

Album „Naživo iz teatra“ dostupan je u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama, a CD možete kupiti putem sajta www.multimedia-music.com kao i na svim prodajnim mestima Multimedia Music.

 

Dado & Dol Magic Crew

Video spot za pesmu „Živ sahranjen“:  https://youtu.be/KsER04R9kUY?si=TV5gFQwHrBV0HF7R

https://youtu.be/3317tUDCz-8

https://www.youtube.com/channel/UC2I_BcXuX-aWYLeyV2PB2PA  

https://www.youtube.com/@dadodolmagiccrew

https://www.facebook.com/DamirDolmagic

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search