Košarkaši Spartak Office shoesa dočekuju Zlatibor

Pet, 09.02.2024 - 09:59 -- dejan.vukovic

Košarkaši Spartak Office shoesa u subotu, 10. februara od 19:00 časova dočekuju ekipu Zlatibora u okviru Košarkaške lige Srbije. Biće to novi derebi ove dve ekipe koje imaju visoke ambicije kako u domaćem prvenstvu tako i u regionalnoj ABA 2 ligi. 

Utakmicu je najavio Marko Tejić, prvotimac subotičana – Vrlo se dobro poznajemo, igrali smo nedavno u ABA2 ligi u Novom Sadu. Sigurno nas očekuje teška utakmica protiv rivala koji ima kvalitetan napad. Moramo da ih zaustavimo, a za nas bi bilo dobro i da nadoknadimo razliku od 6 poena koliko su poraženi u prvom delu prvenstva na Zlatiboru. Pred nama je pravi derbi kola. 

Trener Vladimir Jovanović ističe kvalitete protivnika – Zlatibor je klub koji dugi niz godina ima kontinuitet dobrih rezultata na dva fronta. Imaju dobar sistem koji nije nov i koji je porastao prethodnih godina. Naša zadnja utakmica je bila jako kvalitetna sa obe strane. Zlatibor je tim koji je napadački izuzetno potentan i teško je u utakmicama u kojima su raspoloženi, kao u Novom Sadu, zaustaviti takvu ekipu. Mi moramo da se oslonimo na naše kvalitetea ja i dalje tvrdim da je to odbrana. Kada igramo odbranu na prepoznatljivom nivou, mislim da smo bliži pobedi. Uostalom, kao u Novom Sadu, biće to sudar dva sistema, napadačkog i odbrambenog. Sledi nam zahtevna utakmica, susret dva motivisana protivnika. 

Custom Search