Košarkaši Spartak Office shoesa dočekuju Slogu

Pet, 12.01.2024 - 10:57 -- dejan.vukovic

Košarkaši Spartak Office shoesa u subotu 13. januara od 19:00 časova dočekuju ekipu Sloge u utakmici 17. kola Košarkaške lige Srbije. Klub je utakmicu najavio u svom medija centru uz promociju novog igrača, Aleksandra Lazića koji je došao iz francuskog Dižona. 

Aleksandar je reprezentativac Bosne i Hercegovine, igra na poziciji krilnog centra i rado se odazvao pozivu da zaigra u Subotici. – Zahvalio bih se što sam dobio priliku da zaigram u Spartaka, lepo su me svi prihvatili u klubu a te male stvari čine veliki klub. Mi smo kao u pozorištu, tamo ljudi dolazi da gledaju glumce, a ovde smo mi pred publikom, moramo da damo svoj maksimum, da opravdamo njihovo podrušku. Na nama je da svakog dana radimo, kako bi bili što bolji. Volim da idem korak po korak, tako ću i ovde. 

Trener Spartak Office shoesa, Vladimir Jovanović, sarađivao je već sa Lazićem što će biti od velike pomoći u procesu bržeg prilagođavanja. – Trudim se da u ovom delu sezone dovodim igrače od kojih tačno znam šta mogu da očekujem. Lazić ima svoju košarkašku kulturu, reč je o igraču koji stvarno ne bira prilike da bude u svom maksimumu i to je ono što cenim. Nema veza ko je protivnik, kakva je liga, kakav je trening, on će uvek biti na maksimumu. Taj žar i intenzitet je potreban u našem timu a ne samo kao suvi kvalitet koji se ogleda u poenima, skokovima i ostalom."

Spartak u subotu 13. januara dočekuje Slogu iz Kraljeva  – Poštujemo klub sa impozantnom istorijom, još od nekadašnje Jugoslavije, što se tiče proizvodnje vrhunskih igrača koji su ostavili trag širom regiona. Vidimo da je tim koji je porastao u poslednja dva kola i sigurno će biti motivisani. Što se nas tiče, ideja je jasna, da pristup mora da bude uvek na najvišem nivou. Košarka nekada može da bude dobra, nekada loša, procenti su dobri ili loši, ali je poenta da motivacija i intenzitet budu na vrhu. - zaključio je Jovanović

Custom Search