Dobri nastupi karatista Spartak Enpija

Uto, 26.02.2019 - 20:47 -- dejan.vukovic

Karate klub Spartak Enpi uspešno je započeo takmičarsku sezonu. Proteklog vikenda učestvovali su na dva prijateljska turniura na kojima su osvojili veliki broj medalja. 

Na Banzai kupu koji je održan u Aradu (Rumunija) u subotu 23. februara kadetkinje iz kluba su napravil eodličan rezultat. Ines Barašević, Milena Popović i Lidija Popović osvojile su srebrne medalje u borbama pojedinačno, dok je Nađa Cvijin zauzela plasman između 5 i 8 mesta. Sa takmičarkama je putovao trener Sanja Grbić i internacionalni sudija Miroslav Petrović.

Na Kupu Novog Sada u nedelju 214. februara nastupilo je preko 700 takmičara iz cele Srbije. Takmičari karate klub Sparta-Enpi predvođeni trenerom Milanom Poledicom imali su zapažen nastup. Osvajači medalja: 

  • Zlatne medalje u katama: Bendžamin Osvald, Fedor Nađ, Stevan Ćuruvija, kata tim pionira (Fedor Nađ, Bendžamin Osvald, Vuk Miletić)
  • Zlato u borbama je osvojio Nenad Kolar.
  • Srebrnu medalju u borbama je osvojio Vladan Horvat
  • bronzane medalje osojili su Ema Kopilović –borbe i Vuk Miletić – kate. 

Sledećeg vikenda Karate klub Spartak Enpi organizuje 20. JUBILARNI SUPER ENPI KUP koji će se održati u Hali sportova 03.marta.2019. godine. Potvrdu dolaska uradile su ekipe iz: Poljske, Nemačke, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Mađarske, Slovačke, Bugarske, Crne Gore, Rumunije, FbiH, Repubike Srpske i klubovi iz cele Srbije. Očekuje se potvrda ekipa iz Austrije i Indije.

Custom Search