Gimnastički klub Partizan Železničar

Finale gimnastičke lige Srbije po spravama u muškoj gimnastici održano je u Kostolcu u nedelju 19. novembra. Na ovom takmičenju subotički gimnastičari Partizan Željezničara ostvarili su odlične rezultatem osvojivši čak 11 medalja od kojih tri zlatne i po četiri srebrne i bronzane.

U konkureciji II selekcije ( 8-10 godina), Bako Ivan je osvojio 2. mesto na preskoku i 3. mesto na razboju. Vizin Nikša je bio treći na konju sa hvataljkama.

U kategoriji III selekcije (takmičari od 11-12 godina) subotičani su pokazali svoj kvalitet. Najuspešniji je bio Marton Erik koji je osvojio pet medalja, 1. mesto na parteru i na razboju, 2. mesto na krugovima, preskoku i na vratilu. Herceg Aron osvojio je 3 mesto na krugovima. Šoltes Eled je bio prvi na konju sa hvataljkama i treći na...

detaljnije
Pon, 20.11.2023 - 22:07

Apsolutno Prvenstvo Srbije u muškoj sportskoj gimnastici održano je proteklog vikenda u Novom Sadu gde su sa velikim uspehom nastupili takmičari Gimnastičkog kluba Partizan Železničar iz Subotice  

U ekipnoj konkurenciji subotička ekipa u sastavu Laudis Nanaši Dragan, Marton Erik i Kulić Filip zauzela je I4. mesto. Najuspešniji iz kluba bio je Filip Kulić koji je nastupio u finalu na svih šest sprava. Filip je novi seniorski prvak Srbije na krugovima osvojivši 11.225 boda, drugi je bio Petrović Uroš iz Kostolca a treći Đorđević Dušan iz Niša. Drugu medalju Filip je osvojio na vratilu gde je zauzeo treće mesto. Gimnastičare je predvodio trener Robert Milutinović dok je sudija na ovom takmičenju bio Viktor Vakula. 

Uto, 17.10.2023 - 20:27

Subotički gimnastičari su novu 2023. godinu dočekali sa novim spravama u svojoj sali. Uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu obezbeđenu su sredstva u iznosu od 2,6 miliona dinara kojom su kupljene nove sprave. Ovo je prvo veće ulaganje u ovaj sportski prostor u poslednjih pedesetak godina. 

Gimnastičare su danas posetili Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport i omladinu i Stevan Bakić, gradonačelnik Subotica, sa svojim saradnicima. Svoje gimnmastičko umeće gostima su predstavili takmičari oba kluba, među kojima su se našli pionirski, junioriski kao i seniorski prvaci Srbije. 

Gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić zahvalio se Pokrajinskom sekretaru na pomoći - Subotica je...

detaljnije
Uto, 24.01.2023 - 15:19

Takmičari gimnastičkogh kluba Partizan Železničar su proteklog vikenda učestvovali na jakom Međunarodnom memorijalnom turniru "Laza Krstić i Marica Dželatović" koji je održan u Novom Sadu od 09. do 11. decembra. 

Na ovom takmičenju na kojem je učestvovalo 17 nacija, subotički mladi gimnastičari su ostvarili odličan rezultat. U višeboju u I kategoriji (do 10 godina) nastupila su 4 takmičara GK Partizan Železničar. Najbolji plasman ostvario je Eled Šoltes, koji je zauzeo 5. mesto,  Erik Marton je bio šesti, Laudis Nanaši Dragan zauzeo je 15. mesto a Herceg Aron 17. mesto.

U finalu po spravama učestvovala su 3 takmičara, Laudis Dragan je na preskoku osvojio 8. mesto, Šoltes Eled na parteru je bio šesti, na krugovima...

detaljnije
Sre, 14.12.2022 - 19:54

Novi Sad je 21. maja bio domaćin Prvenstva Srbije u muškoj gimnastici po kategorijama. U kategoriji juniora Filip Kulić, takmičar subotičkog gimnastičkog Partizan Železničar postao je prvak Srbije u generalnom plasmanu u višeboju. 

Pored prvog mesta u višeboju Filip je osvojio medalje i u takmičenju po spravama, na konju sa hvataljkama i vratilu zauzeo je 2. mesto, a na krugovima, preskoku i razboju 1 mesto. Osvojio je ukupno 6 medalja na ovom takmičenju.

Istog dana održano je i Prvenstvo Vojvodine po kategorijama, gde je Filip Kulić ponovo briljirao i osvojio 1. mesto u generalnom plasmanu pojedinačno.

U kategoriji mlađih juniora-kadeta Čupak Aleks je u pojedinačnom plasmanu zauzeo 4. mesto, u finalu po spravama na parteru srebrnu medalju dok je na razboju postao...

detaljnije
Pon, 23.05.2022 - 12:22

U subotu 14. maja u Kostolcu je održano Prvo kolo pionirske gimnastičke lige Srbije u muškoj sportskoj gimnastici na kojoj su veoma uspešno učestvovali mladi subotički gimnastičari u 3 selekcije.

U najmlađoj konkurenciji I selekcije ekipno su zauzeli drugo mesto sa ekipom u sastavu: Bakač Mikša - 4. mesto pojedinačno, Bako Ivan - 8. mesto pojedinačno, Vizin Nikša - 9. mesto pojedinačno, Bajić Đorđe - 13. mesto pojedinačno.

U kategoriji II selekcije ekipno, gimnastičari Partizan Železničara osvojili su prvo mesto. Ekipa je bila u sastavu: Erik Marton- 1. mesto pojedinačno, Šoltes Eled - 4. mesto pojedinačno, Laudis Nanaši Dragan- 6. mesto pojedinačno, Herceg Aron - 7. mesto pojedinačno

U kategoriji III selekcije Čupak Aleks je osvojio 3. mesto u pojedinačnom...

detaljnije
Uto, 17.05.2022 - 22:52

U subotu 7. maja 2022. u Subotici je održano 1. kolo pionirske gimnastičke lige Vojvodine, sa čime su započeta takmičenja u muškoj gimnastici u ovoj sezoni. Uspešni su bili subotičani članovi Gimnastičkog kluba Partizan Železničar koji su osvojili niz medalja. 

Takmičari GK Partizan Železničar su konkurenciji I selekcije ekipno zauzeli 2. mesto. Ekipu su sačinjavali: Bakač Mikša 4. mesto pojedinačno, Bako Ivan 5. mesto pojedinačno, Vizin Nikša 6. mesto pojedinačno i Bajić Đorđe 8. mesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Subotičani su najbolji bili u kategoriji II selekcije gde su ekipno zauzeli prvo mesto i sovojili prva četiri mesta u pojedinačnoj konkurenciji.  Ekipu su činili Erik Marton 1 mesto pojedinačno, Šoltes...

detaljnije
Pon, 09.05.2022 - 14:14

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Međunarodno memorijalno takmičenje "Laza Krstić i Marica Dzelatovic" na kojem je učestvovalo 10 zemalja.

Subotički takmičari gimnastičkog društva "Partizan -Željezničar" nastupili su u tri uzrasne kategorije i ostvarili zapažene rezultate. U najmlađoj uzrasnoj kategoriji (kategorija I) nastupili su: Marton Erik koji je zauzeo 4. mesto u pojedinačnoj konkurenciji, Šoltes Eled 12. mesto, Laudis Nanaši Dragan 14. i Herceg Aron 17. mesto. U finalnom delu po spravama Marton Erik je na konju sa hvataljkama i u preskoku osvojio 3. mesto.

U III kategoriji nastupio je Čupak Aleks koji je zauzeo 9. mesto, a u finalnom delu takmičenja izborio 3 finala, na parteru 5. mesto, krugovima 7...

detaljnije
Uto, 14.12.2021 - 20:11

Takmičari gimnastičkog kluba Partizan Železničar iz Subotice osvojili su prvo mesto u drugoj selekciji u okviru drugog kola Pionirske gimnastičke lige Srbije koje je održano u Kostolcu u subotu 6. novembra. 

Pobednička ekipa II selekcija nastupala je u sastavu: Herceg Aron, Laudis Nanaši Dragan, Šoltes Eled i Marton Erik. Subotičani su bili uspešni i u pojedinačnoj konkurenciji, istakao se Marton Erik osvojivši prvo mesto. Na peto mesto plasirao se Šolteš Eled, šesti je bio Laudis Nanaši Dragan dok je osmo mesto pripalo Herceg Aronu. 

U konkurenciji III selekcije nastupio je Čupak Aleks i u pojedinačnom plasmanu zauzeo 3. mesto. Subotičke gimnastičare na ovom takmičenju predvodio je trerner Robert Milutinović.

Pon, 08.11.2021 - 20:20

Proteklog vikenda, 22.-23.maja u Novom Sadu je održano Prvenstvo Srbije po kategorijama u muškoj konkurenciji na kojem se istakao Filip Kulić subotički gimnastičar osvajanjem čak 6 zlatnih medalja.  

U kadetskoj konkurenciji za gimnastički klub Partizan nastupili su Gombaš Balaž i Čupak Alex, a u juniorskoj konkurenciji Filip Kulić. Među kadetima uspešniji je bio Gombaš Balaž koji je u višebojskom delu takmičenja zauzeo 3. mesto, dok je Čupak Alex bio peti.

Među juniorima istakao se Filip Kulić osvojivši 1. mesto i time postao novi prvak Srbije. U finalnom delu takmičenja po spravama, sva tri takmičara su ostvarila pravo na učešće na svih 6 sprava, gde je Gombaš Balaž osvojio dve medalje i to 1. mesto na konju sa...

detaljnije
Pon, 24.05.2021 - 22:09
Custom Search
Subscribe to Gimnastički klub Partizan Železničar