Ana Bukvić

U prilogu detalji sa otvaranje 10. naučno-stručnog skupa Planska i normativna zaštita prostora i životne sredine, koje su organizovali Asocijacija prostornih planera Srbije, Univerzitet u Beogradu - Građevinski fakultet i JP za pravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica

Skup je otvorio Predrag Radivojević, direktor JP za pravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica.

Skup se nastavlja naredna dva dana na Paliću.

O Zavodu za urbanizam, prethodnici JP za pravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica, videti ovde: https://www.subotica.info/tagovi/zavod-za-urbanizam

Čet, 09.05.2019 - 17:11

U postupku pripreme zakona kojim se uređuju uslovi i način uređenja i korišćenja građevinskog zemljišta i izgradnja objekata, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture otvorilo je danas, u Subotici, javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji kojim se proces izdavanja građevinskih dozvola skraćuje na manje od mesec dana. Javna rasprava o Nacrtu zakona, koji je sačinila Radna grupa obrazovana rešenjem ministra, sprovodi se u periodu od 29. jula do 20. avgusta 2014. godine. Učesnici prve javne rasprave, održane u Velikoj većnici Gradske kuće, bili su predstavnici državnih organa, javnih službi, privrede i stručne javnosti iz Subotice, Sombora, Kanjiže, Sente i Odžaka.

Više o tome pročitajte...

detaljnije
Sre, 30.07.2014 - 10:39

U Modernoj galeriji "Likovni susret"  večeras je otvorena izložba "Memorija prostora". Više o tome od Nele Tonković kustosa galerije.

Čet, 21.11.2013 - 19:30

Cilj konkursa je bio da na svojim individualnim fotografijama mladi predstave istaknute arhitektonske i kulturne vrednosti sa kojim su se susreli na putovanjima po svetu.

Na konkurs je pristiglo manji broj radova i sa relativno malo destinacija, što indirektno pokazuje koliko naši građani malo izlaze u inostranstvo. Žiri je bio jednoglasan u izboru serija snimaka sa putavanja gimnazijalaca u Moskvu. A iz te kolekcije odabrana je fotografija koju je napravila Andra Rodić.

Nadamo se da će ubuduće odziv na konkurs biti veći - da će mladi imati priliku da češće putuju u svet.

*

Szabadkai séta 2020-ban - A nyertes iskolája egy számítógéppel gazdagodott

A Városháza elíµcsarnokában...

detaljnije
Sre, 07.03.2007 - 12:10
Custom Search
Subscribe to Ana Bukvić