Filip Kulić osvojio četiri medalje na međunarodnom gimnastičkom takmičenju

Uto, 12.12.2023 - 21:31 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda od 8. do 10. decembra u Novom sadu je održano Međunarodno memorijalno takmičenje u gimnastici "Laza Krstić i Marica Dželatović" na kojem su članovi Gimnastičkog kluba Partizan Železničar iz Subotice nastupili u 3 kategorije i ostvarili vrlo zapažene rezultate.

Na takmičenju su nastupili gimnastičari iz čak 15 zemalja. U vrlo jakoj konkurenciji u V kategoriji od 31 takmičara Filip Kulić je u višeboju zauzeo je 3. mesto. U finalu po spravama, Filip je uspeo da se kvalifikuje u svih 6 sprava i osvoji 3 medalje, srebrnu na vratilu a bronzane na preskoku i razboju.

U II kategoriji nastupio je Laudis Nanaši Dragan koji je u višeboju zazuzeo 10. mesto, u finalu po spravama osvojio je bronzanu na preskoku.

U I kategoriji najmlađih takmičara, klub su predstavljali Eled Šoltes, Mikša Bakač i Ivan Bako. Najviše uspeha imao je Eled Šoltes koji je takmičenje u višeboju završio na 6. mestu, Ivan Bako je bio deveti a Mikša Bakač je takmičenje završio na 11. mestu. U finalu po spravama, Eled Šoltes je na preskoku i razboju osvojio 4. mesto.

Ličnosti: 
Custom Search