Šansa za posao

Pon, 20.11.2023 - 21:48 -- nikola.tumbas

NSOURCING - outsourcing firma sa sedištem u Novom Sadu otvara radne jedinice u Subotici, Bečeju, Zrenjaninu i Novom Kneževcu.

Od svog osnivanja NSourcing zapošljava agente za rezervacije (customer service), dispeč i računovodstvo za rad sa inostranim kompanijama u limo industriji. Radi se o firmama pretežno sa prostora SAD, ali u nešto manjem obimu i Evrope i Australije. Organizuje se luksuzni korporativni i pojedinačni odnosno privatni prevoz za klijente tih limo kompanija. Naši agenti uz osnovne edukacije i kasnije uz specijalizovane obuke sa seniorima dobijaju priliku da nauče kako se organizuju i nadgledaju vožnje širom sveta.

Od kandidata je potrebno da imaju odličan pisani i konverzacijski engleski, odličnu pismenost na računaru, Office paketima. Iskustvo u korišćenju drugih softvera kao i iskustvo na poslovima customer servise-a će se smatrati prednošću.

Zbog vremenske razlike sa klijentima, fleksibilnost u radnom vremenu je neophodna. Najveća potražnja je za popodnevne i noćne smene.

Kandidati se mogu prijaviti slanjem CV-ja na engleskom jeziku na [email protected]

Za dodatne informacije možete da nas kontaktirate mejlom ili putem naše LinkedIn stranice
https://www.linkedin.com/company/nsourcing/mycompany/

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search