Mlade gimnastičarke Spartaka ekipno prve u Srbiji u dve selekcije

Ned, 19.11.2023 - 21:38 -- dejan.vukovic

Kostolac je u subotu 18. novembra bio domaćin finala pionirske lige Srbije u ženskoj sportskoj gimnasici gde su uspešno nastupile mlade gomnastičarke Sokolskog društva Spartak iz Subotice u sve tri selekcije.

U prvoj selekciji subotičanke su ekipno zauzele 3. mesto u sastavu Molnar Dokić Astrid, Katić Jovana i Marjanović Sofija. U pojedinačnoj konkurenciji istakla se Molnar Dokić Astrid koja je zeuzela 3. mesto. U Finalu po spravama Marjanović Sofija je bila druga na parteru a Molnar Dokić Astrid treća na gredi.

Takmičarke Gimnastičkog društva Spartak ekipno su osvojile prvo mesto u Drugoj selekciji sa postavom Terek Štetić Nikoleta, Terek Štetić Simona i Ostrogonac Petra. Uspeh je upotpunila Terek Štetić Nikoleta osvajanjem prvog mesta u pojedinačnoj konkurenciji. U Finalu po spravama Terek Štetić Nikoleta je bila prva na parteru i preskoku dok je na razboju i gredi zauzela treće mesto. Terek Štetić Simona bile je treća na parteru.

Ekipno prvo mesto osvojile su i u trećoj selekciji sa članovima Prčić Laura, Prčić Leona i Basarić Tamara.

Klub su na finalu pionirske lige Srbije pored takmičara klub predstavljali trener Miloš Vucelić i sutkinja Nada Drakulić

Custom Search