Mladi rvači Spartaka uspešni na turnirima u Senti i Rumuniji

Ned, 17.09.2023 - 22:03 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda mladi rvači Spartaka su učestvovali na dva turnira. Na memorijalu "Nikola Vukov" koji je održan u Senti u nedelju 17. septembra i na međunarodnom turniru u Rumuniji u gradu Lugoj. 

Na memorijalnom turniru "Nikola Vukov" koji je održan u Senti učestvovalo je preko 200 mladih rvača iz pet zemalja, Mađarska, Rumunija, Slovenija, Slovačka i Srbija. Mladi rvači Spartaka osvojili su čak 8 medalja u više starosnih kategorija. Najuspešniji je bio Buljovčić Mihajlo koji je među mladim rvačima do 9 godina u kategoriji do 34 kilograma bio najbolji i zasluženo osvojio zlatnu medalju. Srebrnu medalju osvojio je Grabovac Danilo do 62 kg među rvačima do 15 godina i Kontra Tunde među devojkama do 17 godina u kategoriji do 61 kg. Pored njih subotičani su ovojili još pet bronzanih medalja, Štefanek David (U9), Nemedi Noel (U11), varga Emanuel (U13), Serenče Levente (U15) i Lipai Aleks (U15). 

Na turniru u Rumuniji nastupilo je tri takmičara koji su osvojili dve medalje, Tankosić Dragan srebrnu i Juhas Daniel bronzanu. Na istom takmičenju Sente Dominik je bio peti.   

Custom Search