Završnica projekta "Sportom povezani"

Pon, 21.11.2022 - 09:45 -- branka.milojevic

Učenici, nastavnici i ravnateljica OŠ "Matija Gubec" iz Tavankuta, boravili su u OŠ "Gorjani", u Gorjanima dva dana, tijekom kojih je prijateljstvo među njima još više raslo i cvijetalo. Družili su se, njegovali povezanosti i učili jedni od drugih.
Nakon srdačnog dočeka, uživali su u stihovima  i notama koje su im gosti priredili u nastavno-sportskoj dvorani. Učenici su imali i  sportska natjecanja u projektom obnovljenoj dvorani, gdje su nagrađeni diplomama.
U popodnevnim satima slijedio je obilazak crkve Svetog Jakova i kulturno-turističkog centra Lucije Karalić gdje je bio smještaj gostiju.
Nakon udobnog i toplog smještaja učenici su imali radionice u prostorijama OŠ "Gorjani". Druženje, zadovoljni osmijesi, smijeh, šale, radost obilježili su i ovu večer.
Drugog dana posjetili su Muzej Đakovštine, đakovačku katedralu i pastuhanu lipicanera. 
Dani su bili prekratki za sve aktivnosti, ali dovoljni da se probude nove projektne ideje i prijedlozi za buduću suradnju. Sa suzama u očima je uslijedio rastanak od domaćina, uz obećanje da će vrijedno raditi na tome da se uskoro ponovno ovako okupe.

Custom Search