KMF Spartak ispustio pobedu

Pon, 21.11.2022 - 21:52 -- dejan.vukovic

Spartak GP - KMF Ekonomist 4:4 (2:1)

Spartak GP: Bjelica Miloš, Celin Đorđe, Lučanović Dražen, Mijatović Mario, Guberinić Veselin, Horvacki Vladimir,  Nedić Nedo, Sili Luka, Bursać Nenad, Bašić Nikola, Tomić Nikola, Čičić Milan, Stanić Srđan

KMF Ekonomist: Vidaković Budimir, Vojinović Aleksandar, Dodić Milan, Tomić Đorđe, Čobanović Marko, Radivojević Milan, Glavonjić Miloš, Stanković Aleksandar, Nenadić Čeda, Mihić Dimitrije, Jovović Vladimir

Futsaleri Spartaka nisu uspeli da savladaju Ekonomist iz Beograda u okviru 12. kola Druge Futsal lige, iako su čak četiri puta imali prednost. Gosti su na svako vodstvo subotičana uspšeno odgovorili.

Subotičani su odlično otvorili utakmici, poveli su u 3. minutu golom Luke Silija. Dva minuta kasnije Tomić Đorđe donosi poravnanje na 1:1. Do kraja poluvremena Sili svojim drugim golom donosi novu prednost za Spartak GP. Ekonomist je početkom drugog poluvremena uspeo još jednom da poravna rezultat, ponovo je strelac bio Tomić Đorđe. Preuzeli su domaći inicijativu, da bi Čičić u 30. minutu doneo novu prednost. Kao po pravilu čim Spartak povede sledi odgovor protivnika, pa su tako futsaleri Ekonomista u 35. minutu po trteći put izjednačili. Stelac je ovog puta bio Glavonjić Miloš. Posebno interesantno je bilo u poslednjoj minutu utakmice. Spartak GP je auto golom Dodića došao i četvrti put u vodstvo i kada se činilo da će ceo plen ostati u Subotici, gosti su i sada uspeli da odgovore. U samom finišu utakmice Jovović Vladimir donosi konačnih 4:4.  

Subotičanima je ovo prva sezona u Drugoj futsal ligi Srbije. Trenutno se nalaze na sredini tabele sa 16 osvojenh bodova. U sledećem kolu koje se igra sledećeg vikenda gostuju trenutnom lideru na tabeli ekipi SAS. 

 
Custom Search