Odlični gimnastičari u Pionirskoj ligi Vojvodine

Pon, 09.05.2022 - 14:14 -- dejan.vukovic

U subotu 7. maja 2022. u Subotici je održano 1. kolo pionirske gimnastičke lige Vojvodine, sa čime su započeta takmičenja u muškoj gimnastici u ovoj sezoni. Uspešni su bili subotičani članovi Gimnastičkog kluba Partizan Železničar koji su osvojili niz medalja. 

Takmičari GK Partizan Železničar su konkurenciji I selekcije ekipno zauzeli 2. mesto. Ekipu su sačinjavali: Bakač Mikša 4. mesto pojedinačno, Bako Ivan 5. mesto pojedinačno, Vizin Nikša 6. mesto pojedinačno i Bajić Đorđe 8. mesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Subotičani su najbolji bili u kategoriji II selekcije gde su ekipno zauzeli prvo mesto i sovojili prva četiri mesta u pojedinačnoj konkurenciji.  Ekipu su činili Erik Marton 1 mesto pojedinačno, Šoltes Eled 2. mesto pojedinačno, Herceg Aron 3. mesto pojedinačno i Laudis Nanaši Dragan 4. mesto pojedinačno.

U kategoriji IV selekcije Čupak Aleks je osvojio 2. mesto u pojedinačnoj konkurenciji.

U konkurenciji "C" programa klub je imao 4 predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji i to: I-IV razreda Ribar Armin 4. mesto pojedinačno V-VI razreda Horvat Viktor 2. mesto VII-VIII razreda Liptak Karlo 1. mesto. U konkurenciji  srednjih škola, Demšedi Aleksandar osvojio je 1. mesto u  pojedinačnoj konkurenciji. 

Ovo takmičenje je bilo prvo u ovoj godini, te su u klubu izuzetno zadovoljni sa ostvarenim rezultatima.  Trener na ovom takmičenju je bio Robert Milutinović, a sudija Viktor Vakula. 

Custom Search