Zapažen nastup gimnastičara na memorijalnom takmičenju

Uto, 14.12.2021 - 20:11 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Međunarodno memorijalno takmičenje "Laza Krstić i Marica Dzelatovic" na kojem je učestvovalo 10 zemalja.

Subotički takmičari gimnastičkog društva "Partizan -Željezničar" nastupili su u tri uzrasne kategorije i ostvarili zapažene rezultate. U najmlađoj uzrasnoj kategoriji (kategorija I) nastupili su: Marton Erik koji je zauzeo 4. mesto u pojedinačnoj konkurenciji, Šoltes Eled 12. mesto, Laudis Nanaši Dragan 14. i Herceg Aron 17. mesto. U finalnom delu po spravama Marton Erik je na konju sa hvataljkama i u preskoku osvojio 3. mesto.

U III kategoriji nastupio je Čupak Aleks koji je zauzeo 9. mesto, a u finalnom delu takmičenja izborio 3 finala, na parteru 5. mesto, krugovima 7. mesto i na vežbi na razboju 5. mesto.

U IV uzrasnoj kategoriji nastupio je Filip Kulić, koji se zbog povrede takmičio na samo 4 sprave na kojima je učesvovao i u finalu. Na parteru je bio šesti, na konju sa hvataljkama  je bio peti, na preskoku šesti a na vratilu je zauzeo 6. mesto.

Sudija na ovom takmičenju bio je Robert Milutinović a trener Bakula Viktor.

Custom Search