Doček Saše Jankovića u MKC Nepker

Sub, 18.03.2017 - 23:49 -- nikola.tumbas
Kolekcija članaka: 
Kako Saša Janković prelazi ulicu
Kako Saša Janković prelazi ulicu
Doček Saše Jankovića u MKC Nepker u Subotici
Doček Saše Jankovića u MKC Nepker u Subotici
Pozdravni govor Jene Maglaija za Sašu Jankovića
Pozdravni govor Jene Maglaija za Sašu Jankovića
Saša Janković Govor članovima Mađarskog pokreta
Saša Janković Govor članovima Mađarskog pokreta

Mađarski pokret održao je svoju Skupštinu 18. marta 2017. godine (subota) u prostorijama „Népkör” u Subotici.

U 12.30 sati u MKC Nepker je pristigao Saša Janković, predsednički kandidat za predsednika R.Srbije koji se obratio prisutnim članovima i simpatizerima pokreta, posle dugog aplauza i pozdravnog ogovora Jene Maglaija.

Više o ovoj temi...

Predsedništvo Mađarskog pokreta je sumiralo rezultate izbora za predsednika Republike i uporedilo iste sa rezultatima na pokrajinskim izborima 2016. godine na području 9 lokalnih samouprava na severu Vojvodine. Po objavljivanju konačnih rezultata od strane Republičke izborne komisije, proširićemo analizu i na preostale opštine i gradove u Vojvodini.

Analiza je pokazala da je:

  • Broj glasova koji je Saša Janković osvojio na području ovih devet lokalnih samouprava, za 4.750 je veći u odnosu na broj glasova koji su političke organizacije koje su ga podržale (Koalicija Mađarski pokret – DZVM i Koalicija Demokratkse stranke) ostvarile na pokrajinskim izborima 2016. godine.
  • Broj glasova koji...
detaljnije
Post date: Čet, 06.04.2017 - 20:50

Hvala!

Upravni organ Mađarskog pokreta analizirajući izbore za predsednika Republike 2. aprila, zaključio je sledeće:

Broj glasova koji je predsednički kandidat Saša Janković osvojio u opštinama i gradovima u kojima Mađari žive u značajnom broju, skoro bez izuzetaka je veći od broja glasova koji su Koalicija Mađarski pokret - DZVM i druge političke organizacije koje su podržale Jankovićevu kandidaturu na ovim predsedničkim izborima, zajednički ostvarile na izborima 2016. godine. Nesporno je dakle, da se podrška koalicije koju čine naprednjaci, socijalisti i SVM u proteklih godinu dana smanjila na ovim područjima.

Na osnovu detaljne analize rezultata sa pojedinih biračkih mesta može utvrditi...

detaljnije
Post date: Uto, 04.04.2017 - 23:52
Post date: Uto, 04.04.2017 - 22:56

Sa pištaljkama, malo lončića i  žestokim skandiranjem nekim starijim Subotičanima je javio DE ŽAVI.

- Mladi su, vreme je njihovo, neka se bore za sebe, naše je prošlo... - bio je komentar koji se čuo od jednog starijeg prolaznika koji je uzdržano pratio događaj...

Od 19.00. mladi, više srednjoškolci, nego studenti, na Tgu slobode, pod kipom Cara Jovana Nenada, polako su zagrevali masu koja se skupljala tokom 40-ak minuta da bi onda, njih oko pet stotina, krenuli do Lenjinovog parka, gde im je na pešakom prelazu, saobraćajac obezbeđivao kolonu. Jedan nervozni vozač je krenuo na kolonu ali ga je on vratio nazad i sprečio incident. Na oko, prisutnost policije nije bila...

detaljnije
Post date: Uto, 04.04.2017 - 21:11

Pobeda Vučića na izborima za Predsednika Srbije rezultat je organizaciono medijske mašinerije, presinga od vrata do vrata. To je primer psihološke blokade,  da se široke narodne mase mogu ubediti pre izbora da je pobednik već poznat. Da se ne treba truditi, a rešenje  je bilo vrlo jednostavno. Izaći na izbore i glasati za jednog od jedanaest kandidata.
Opozicija je pokazala da nema kapacitet da animira glasače da izađu na izbore. Saša Janković, da je pre godinu dana podneo ostavku na mesto Ombudsmana i da je napravio platformu za uključivanje građana u kampanju sigurno bi igrao drugi krug. Podrška javnih ličnosti uz njihovo pojavljivanje na bini nije dovoljno za prolazak u drugi krug. Ako namerava da pravi stranku mora da shvati da je stranka preduzeće koje...

detaljnije
Post date: Pon, 03.04.2017 - 22:00
Custom Search